» ČASOVÝ HARMONOGRAM | 19:00 otevíráme | 19:30 Porcelaine People | 20:20 Coasts | 21:25 The Hunna

» UDÁLOST NA FACEBOOKU

Milovníci indie rocku si na začátku příštího roku přijdou na své. Pražské Rock Café bude v jeden večer hostit hned dvě skvělé britské kytarovky, kapely The Hunna a Coasts. Koncerty proběhnou 17. února 2018. Vstupenky budou k dostání od pátku, 10. listopadu, na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro za 440 Kč.

Čtyřčlenné seskupení z anglického Hertfordshiru The Hunna společně hraje teprve dva roky. Debutové album 100, které vyšlo vloni, ovládlo britské žebříčky a do dnešního dne pokořilo několik desítek milionů streamů. Kapela odehrála vyprodané koncerty v Los Angeles, Paříži, Berlíně, New Yorku nebo Amsterdamu. Podpory se ji dostalo i od uznávaného BBC Radio 1, které označilo skladbu Bonfire za „monster hit”.

Coasts je kapela z Bristolu, kterou založilo pět kamarádů na vysoké škole v roce 2011. Na kontě doposud mají dvě studiová alba a smlouvu u hudebního gigantu Warner. Už před vydáním první desky se Coasts vypravili na turné po Severní Americe, během něhož vystoupili na festivalu Coachella. Eponymní debutové album, které podle AllMusic obsahuje skladby jako stvořené pro stadiony, vyšlo na začátku loňského roku. Na něj navázali druhým počinem This Life Vol 1 z letošního léta.